Bryllup

Først og fremst; gratulerer! For mange er den store dagen den viktigste dagen i deres liv, og vi ønsker gjerne å være med og sørge for at dere ikke trenger å uroe dere når det kommer til belysning av festlokale, eller musikk eller taler for alle deres gjester. Ta kontakt med oss i dag og la oss høre hva deres planer for den store dagen er, og hvordan vi kan hjelpe dere å gjennomføre det mest knall bryllupet dere kunne ønsket dere!
“Det er tross alt ikke så ofte man gifter seg!

Privat- eller firmafest

På et event gjør musikken mer enn man kanskje tenker over. Har du lagt merke til hvordan musikken setter stemning når du kommer inn til et arrangement? Det gjør det enklere å få flyt i minglingen og øker godfølelsen umiddelbart. Underveis er det viktig at når noen snakker, så når de faktisk frem og kan overdøve snakkende gjester. Ut mot kvelden ønsker man gjerne noe godt i glasset og hørselen blir svekket og talen stadig høyere, da holder ikke PC-høyttalerne! Vi sørger for at ditt event får et profesjonelt preg (dette skiller et minneverdig event fra en vanligere samling!), at gjestene hører taler, og at musikken setter igang dansefoten. Ta kontakt med oss for å gi dine gjester en kveld de vil huske. Vi leverer også band, komikere og DJs! Vi er din partner på ethvert arrangement.

Julebord

Julebordet er den store festen hvor bedriften samles på et uformelt og sosialt nivå, tettere samarbeid og bekjentskap knyttes, og man i fellesskap feirer arbeidsårets slutt. Et år i samarbeid med kolleger fortjener en fest som er minneverdig. Dine ansatte bør være like viktig som dine kunder, og de fortjener et julebord som er gjennomtenkt - det hjelper vi deg med!  
Horten Lyd tipser:
Ta kontakt tidlig for å planlegge hvordan årets julebord skal bli det beste, uansett om du er liten eller stor bedrift! Mange booker tider for julebord allerede like etter endt julebord, så ikke nøl!

Festival

Festival-arrangering kan være særdeles krevende. Det vet vi, for vi har fullt teknisk ansvar for to festivaler selv! Det er tekniske ridere, det er dekning av publikumsområde, strøm og mye mer - og det MÅ funke! Uansett om du er erfaren og bare behov for enkeltstående utleie eller bistand, eller om du vil ha oss med fra planleggingsfasen så er vi tilgjengelig for deg! Ring oss idag for en uforpliktende festival-prat. Vi kan levere for flere tusen mennesker, med full outsourcet teknisk produksjon. Strøm, scene, lyd, lys, kunnskap.

Teater/revy/dans/show

Det vi får mest skryt for er våre oppdrag til teater og revy og andre regi-baserte shows. Dere skal tenke på koreografi, replikker og det dere ellers gjør uten lyd. Lyd- og lysteknikken bør merkes minst mulig av aktørene, men påvirke publikum mest mulig og ta de med inn i stemningen. Dette forstår vi, og vi har mye erfaring på området. Lyssetting kan også utgjøre den store forskjellen som flytter produksjonen fra fremvisning til show. Ta kontakt med oss idag og hør hva vi kan gjøres med deres produksjon, eller hvordan vi kan hjelpe til å løse problemer dere har! Vi har tilgang på bøylemikrofoner som kan leies - og vi kan gjøre enkel opplæring slik at dere kan spare penger ved å bruke deres egne frivillige om dere ønsker det. Alt er mulig!

Utested eller utleielokaler

Avhengig av hvor mye aktivitet dere har kan vi levere alt fra gunstige enkeltutleie-avtaler til permanent installasjon i lokaler. Vi har gjort en markedsundersøkelse som viser at nesten alle ønsker at utleielokaler skal kunne tilby lydutstyr med lokale. Det gjør dere mer attraktive for kunden, gir dere mulighet til å tilby en mer komplett løsning. Ved bruk av profesjonelt lyd og lys vet vi at gjestene til deres kunder får økt tilfredshet med arrangementet og at dette knytter assosiasjoner til deres lokaler. Det kan altså gi økt kundemasse! Ta kontakt med oss idag og hør hva vi kan gjøre for deg, og vi kommer gjerne på gratis befaring! Uansett om du vil bytte ut gammelt utstyr, oppgradere, få en vurdering (gratis!), anskaffe eget anlegg eller bare høre hva vi kan tilby av samarbeidsavtaler for enkeltutleie!